new_releases
SPRING DISCOUNT!

Fito 10% ulje me kurset SELF-ENROLL

Shto 20% duke u regjistruar tek SPRING DISCOUNT

Çfarë mund të zgjidhni?

Akademia ka shumë vite përvojë në informatikë me profesionistë shumëvjeçarë në mësimdhënie. Akademia synon të sjellë përparim dixhital për të plotësuar kërkesat standarde të Big Player në IT.Kategoritë e mësimeve

Programi mbulon fushat e shkencave të informatikës,Network, Database-t, programimi i web ose software, Inxhinierët e sistemeve deri në revolucionin tjetër teknologjik, IoT-in.

Zhvillimi teknologjik

Në një popullsi prej 7.4 miliardë banorë, përdoruesit e internetit janë 3.4 miliardë. Një depërtim në total prej 46%. Globalisht, 2.3 miliard njerëz përdorin mediat sociale dhe 3.8 miliardë njerëz përdorin pajisje mobile. Pritshmëria është pra një botë dixhitale që po zgjerohet vazhdimisht dhe kërkesa për figura profesionale të përshtatshme për këtë inovacion po rriten me forcë.

Digital Divide

Shqipëria ka hendekun më të madh - krahasuar me mesataren e BE-së - në zhvillimin dixhital në Ballkanin Perëndimor. Kjo mund të çojë në një humbje të vendeve të punës dhe një ikje të profesionisteve ne te ardhmen e afert dhe rritje te divergjences ekonomike neqoftese vendet e Ballkanit nuk pergatiten ne fushen dixhitale.

- albanianews, 2018   

Mungesa dixhitale në vendin tonë është më e madhja në Evropë. Për të mbushur këtë boshllëk, Akademia vazhdon hulumtimin e saj në krijimin e kurseve ad-hoc për kërkesa të tregut kombëtar dhe ndërkombëtar.
Licencat e partnerëve të tillë si Cisco® dhe PearsonVue® lejojnë një çertifikim të menjëhershëm mbi standardet e diktuara.

Të gjitha nivelete e akademisë

Cisco® IT Essentials
Cisco® CCNA Routing & Switching
Cisco® CCNA Security
Cisco® CCNP
Linux Essentials
Linux Professionals
Windows Server
Arduino
C#
C
C++ Essentials
C++ Advanced
Java Basic
Java Advanced
HTML5, CSS3 & JS
Python
SQL
keyboard_arrow_up
info
Regjistrohuni tek Newsletters-i jonë për kurse, oferta ose seminare të reja
mail_outline