Ndiqni pasionet tuaja, me një sy drejt së ardhmes

Zgjidhni School of Informatics!

gjeni rrugën tuaj
Identiteti jonë
Personel i Çertifikuar

School of Informatics ofron profesorë dhe staf me eksperiencë të lartë europiane mbi 20 vjet në fushën e informatikës.

Laborator për të Gjitha Trajnimet

Raporti midis teorisë dhe praktikës është 60 me 40. Akademia garanton 40% të leksioneve, për çdo nivel, në laborator.

Seriozitet, Profesionalizëm dhe Perpikmëri

Përfshirja dhe rritja e studentit nga ana profesionale dhe didaktike është objektivi ynë.

Partnerët tanë

Të gjitha kurset dhe çertifikatat tona ndjekin direktivat e standardeve publike të partnerëve tanë. Prandaj sigurojmë vlefshmërinë ndërkombëtare të studentëve tanë.

Cisco është kompani shumëkombëshe e specializuar në furnizimin e pajisjeve të rrjetëzimit.
Castle është shërbim i plotë i certifikimit dhe testimit të licencave me një ekip ekspertësh të testimit.
Çdo vit miliona persona në mbarë botën marrin një provim tek nje Pearson VUE Testing Center.
ATC Android ka objektivin për të përhapur të mësuarit e aplikacioneve të zhvillimit Android.

Klasat e Reja
Vazhdo tek kursetcall_made

keyboard_arrow_up
info
Regjistrohuni tek Newsletters-i jonë për kurse, oferta ose seminare të reja
mail_outline

NA NDIQNI NE: