new_releases
SPRING DISCOUNT!

Fito 10% ulje me kurset SELF-ENROLL

Shto 20% duke u regjistruar tek SPRING DISCOUNT

Cisco nis kurse online falas për të zhvilluar aftësite dixhitale gjatë kesaj emergjence

Urgjenca që ne po përjetojmë, e lidhur me epideminë Covid-19, na detyron përkohësisht të ndryshojmë stilin e jetës tonë, por në të njëjtën kohë na siguron mundësinë që të kemi më shumë kohë për tia kushtuar veprimtarive për të cilat do te kishim më pak kohë në regjim te zakonshëm te jetës.

Si Cisco, ne duam të ofrojmë të gjitha shërbimet që mund të mbështesin këtë moment të vështirë duke e kthyer në një mundësi për të gjithë.

Posht, një seri kursesh te ofruara nga Cisco Networking Academy në të cilën ju mund të regjistroheni dhe ti ndiqni falas.

Lista e kurseve Self-Enroll

Merrni kohën tuaj për të zbuluar bazat ose për të thelluar temat e sigurisë së IT-se, IoT-se dhe programimit. Jemi të sigurt se kur të përfundojë ky moment i vështirë, do të dalim më të fortë dhe më të formuar.

The world is getting more digital and having the skills to secure devices is critical to solving the challenges we face. The number of connected devices alone is expected to grow to 50 billion sensors, objects, and other connected ‘things’ by the year 2020.

Duration: 15 hours

Learn how the Internet of Things (IoT) has the potential to alleviate some of the worlds most significant problems. By 2020, there will be a 50 billion things connected to the Internet, creating 1.5 million jobs in IoT.

Duration: 20 hours
keyboard_arrow_up
info
Regjistrohuni tek Newsletters-i jonë për kurse, oferta ose seminare të reja
mail_outline