Për të përfituar 20% ulje regjistrohu nëpërmjet form-it djathtas duke zgjidhure kurset në dispozicion:

 • Networking
  Regjistrim para 5 Maj
  • Cisco IT Essentials
  • Cisco CCNA Routing dhe Switching
  • CompTIA Security+
  • Cisco CCNP
  • Cisco CCNA Security
 • Programming
  Regjistrim para 20 Maj
  • C Programming Essentials SELF-ENROLL
  • C Programming Advanced SELF-ENROLL
  • C++ Programming Essentials SELF-ENROLL
  • C++ Programming Advanced SELF-ENROLL
  • Python Essentials
  • Java Basic
  • Java Advanced
 • Internet of Things & System Administrator
  Regjistrim para 31 Maj
  • Linux ServerSELF-ENROLL
  • IoT: Arduino
  • Windows Server

Regjistrim

Nuk mjafton kaq?!

Shtoni 10% ulje duke marrë pjesë në kurse falas, vizitoni faqen e dedikuar!


Kurset qe tregojne badge-in  SELF-ENROLL  jan te abilituar per oferten.

keyboard_arrow_up
info
Regjistrohuni tek Newsletters-i jonë për kurse, oferta ose seminare të reja
mail_outline