web
Web Developer

FullStack: HTML5, CSS3, JavaScript (jQuery / AJAX), PHP and MYSQL

Qëllimi i programit Full Stack Web Developer është pajisja e nxënësve me aftësitë unike që u nevojiten për të ndërtuar aplikacione në internet. Një i diplomuar i këtij programi do të jetë në gjendje të hartojë dhe ndërtojë aplikacione në internet për biznesin e mesëm dhe të vogël, të krijojë dhe vendosë API të mbështetur në bazën e të dhënave, dhe të sigurojë dhe menaxhojë vërtetimin e përdoruesit dhe kontrollin e hyrjes për një program të prapambetur. Kursi mundëson marrjen e 10 llojeve të certifikimit ndërkombëtar.

cloud_download FULLSTACK COURSE DETAILS (EN/PDF)

keyboard_arrow_up
info
Regjistrohuni tek Newsletters-i jonë për kurse, oferta ose seminare të reja
mail_outline